HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Abbahagyhatja a petárdával megsebesített kapus

2008.09.09. 13:30 Lichtenstein Lajos

A reméltnél nehezebben gyógyul az augusztus végi, Rapid-Austria rangadón a vendégszektorból petárdával megsebesített Georg Koch. A Rapid nyáron igazolt 36 éves kapusa továbbra is egyensúlyi problémákkal küzd, a füle zúg, így egyelőre biztosan nem térhet vissza. Eközben a botrányért megbüntették mindkét csapatot.

Az osztrák futballszövetség (ÖFB) tízezer euróra büntette az Austria Wient, mert szurkolója sebesítette meg augusztus 24-én Georg Kochot. Ez a kiszabható legnagyobb büntetés, azonban a hazaiak sem úszták meg sokkal jobban. A Rapidnak rendezői hiányosságok – illetve a hazai szurkolók petárdázása – miatt hétezer eurót kell fizetnie.

Ettől azonban még nem gyógyul gyorsabban a német kapus. Sőt, a hétfői vizsgálatokon kiderült, az eredetileg remélt két hétnél biztosan hosszabb ideig tart majd a felépülése. A Rapidba a lebetegedett Helge Payer – neki májusban vérzett be a gyomra, novemberig biztosan nem lép pályára – pótlására hozott Koch egyelőre bizonytalan ideig nem edzhet.

A futballistának továbbra is egyensúlyzavarai vannak és folyamatosan zúg a füle, még a talpra állás is nehézségeket okoz neki. Koch szerződése az év végéig szól a Rapidnál és most már pályafutása befejezésén gondolkodik. A német korábban a Fortuna Düsseldorfban, a Bielefeldben, Kaiserslauternben, a Cottbusban és a Duisburgban, illetve a Dinamo Zagrebben védett.

Szólj hozzá!

Címkék: botrány rapid austria

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr31655418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása