HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Magna-Linz: 4 tizenegyes, 2 kiállítás, 5 gól

2010.07.21. 16:15 Lichtenstein Lajos

A hétvégi nyitóforduló legemlékezetesebb meccse a Bécsújhelyen játszott Magna-Linzer ASK volt. A Bundesligában második szezonjukat töltő bécsújhelyiek 5-0-ra győztek. Videó.

A hazaiak már a második percben büntetőhöz jutottak, ekkor azonban még hibázott a csatár Aigner. A Magna azonban a szünetig még három büntetőhöz jutott és ezekből kettőt Aigner, egyet Grönwald értékesített. A 41. percben már kialakult az 5-0-s végeredmény, ekkor Leonhard Kaufmann ismételte az uruguayi Suarez mozdulatát, talán még látványosabb volt, mint a vb-negyeddöntőben bemutatott kezezés, a játékos mehetett is az öltözőbe, ebből is tiezenegyes lett. Ez már a második kiállítás volt, a 29. percben Pablo Chinchillának kellett elhagynia a pályát.

A linzi szurkolók nem bírták a megaláztatást és bemásztak a pályára, rájuk stadionból való kitiltás vár.

SC Magna Wr. Neustadt - LASK Linz 5:0 (5:0)
Stadion Wr. Neustadt, 2.200 néző, vezte: Harkam

Gólok: 1:0 ( 9.) Simkovic
2:0 (26.) Sadovic
3:0 (30.) Aigner (Elfmeter nach Tätlichkeit)
4:0 (36.) Grünwald (Foul-Elfmeter)
5:0 (41.) Aigner (Elfmeter nach Torraub)

Wr. Neustadt: Fornezzi - Thonhofer (63. Madl), Kostal, Ramsebner, A. Schicker - Wolf, Stanislaw, Grünwald, Simkovic - Aigner (63. Helly), Sadovic (64. Burgstaller)

LASK: Mandl - Bubenik, Piermayr, Chinchilla-Vega, Kaufmann - Krammer, Aufhauser, Majabvi, Sobkova (42. Hart) - Mayrleb (34. Metz), Kragl (74. Kogler)

Piros lap: Chinchilla-Vega (29./Tätlichkeit), Kaufmann (39./Torraub)

Sárga lap: Stanislaw bzw. Piermayr, Sobkov

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr22166475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása