HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Bodnár sokat kér

2010.06.27. 14:01 Lichtenstein Lajos

A Debrecennel a BL-t is megjáró és bajnokságot nyerő Bodnár László egy év kihagyás után visszatérne az osztrák Bundesligába. Csak nem korábbi csapatához, a Red Bullhoz, hanem a bécsi Austriához. Itt csapattársa lenne Sáfár Szabolcsnak is.

A Kurier című lap azt írta, már a tárgyalások is megkezdődtek, ahol anyagi jellegű nézeteltérések támadtak a felek között: a bécsiek ajánlottak egy fizetést a 31 éves védőnek, de Bodnár ezt az összeget nem bruttóban, hanem nettóban szeretné megkapni.

A laola1.at arról írt, hogy ha a felek engednének, akkor az osztrák liga erősödne. Úgy értékeltek, Bodnár nagy erősságe volt a 2009-es salzburgi bajnokcsapatnak, a Bundesliga egyik legjobb légiósa volt akkor. A cikk megjegyezte, Bodnár már a Red Bulltól is a pénz miatt vált meg; ezt a válogatott védő határozottan cáfolta akkor.

Az Austriának viszont kellene a játékos, mert gyengült a védelme. A kinézett Fabian Kochért pedig félmillió eurót kérnek az innsbruckiak, azt is sokallták. Bodnár ingyen igazolható, csak vele kell megállapodni. Az Austria a liga második legpénzesebb klbjának számít, de lehetőségei nem foghatóak a Red Bulléihoz.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr702113482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jimbo75 2010.06.28. 06:30:47

Vigyázzon minden osztrák kerékpáros, jön Bodnár.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.06.28. 08:20:37

Tejóisten, milyen bajnokságuk lehet, ha a Bodnár erősítené?!

Tibike15 2010.06.28. 08:41:43

A futtbaliskták fájdalmasan túlfizetett réteg. menjen el 8 órában dolgozni aztán utána járjon a szája, hogy mi a kevés
süti beállítások módosítása