HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Mindenki a Red Bullra tippel

2008.07.04. 22:00 Lichtenstein Lajos

A tízcsapatos Bundesliga tíz edzője közül kilenc a legnagyobb költségvetésű klub elsőségére számít a szerdán kezdődő új szezonban. Csak a legirigyeltebb nem merte ezt tippelni.

Az osztrák hírügynökség hagyományosan végigkérdezi az osztrák élvonal edzőit, kire számítanak, ki nyeri a bajnokságot. Így tett az APA a 2008/09-es bajnoksággal is.
 
A tíz edző három esélyest is megjelölhetett és egy kivétellel mindannyian a Red Bullt tették az első helyre. A salzburgiak új edzője, Co Adriaanse volt az egyetlen, aki a címvédő Rapid Wien elsőségére tippelt. Természetesen a holland célja is a bajnokság megnyerése, mégis a bécsiek mellett szól a folyamatosság – a kispadon és a keretben is. Adriaanse egyébként is óvatos volt, mint mondta, még nem ismeri eléggé az osztrák futballt. A többiek viszont a salzburgiak sok jó igazolását említették fő érvként.

1 komment

Címkék: bundesliga red bull salzburg rapid austria

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr98553892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brian2 · http://bank-hitel.blog.hu 2008.07.08. 23:03:29

lenne kedved részt venni a versenyben?
itt nézheted meg:
guru.blog.hu guru.blog.hu
süti beállítások módosítása