HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Bosnyák csapat lehet az Austria ellenfele

2010.07.02. 14:48 Lichtenstein Lajos

Az osztrák klubok csak a második körben szállnak versenybe az Európa-ligában, a Rapid ellenfele már biztos, a lett Suduva, a másik bécsi csapat, az Austria viszont még ellenfélre vár. Az első forduló Olimpia Ljubljana (szlovén)-Siroki Brijeg (bosnyák) párosításának győztese lesz a rivális, és úgy tűnik a bosnyákok lesznek a befutók. Két brazil idegenlégiósuk Wagner és Renato találatával idegenben nyerték meg az első mérkőzést. Visszavágó egy hét múlva, az Austria két hét múlva játssza első meccsét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr632125387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása