HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Már nem veretlen a Salzburg

2008.08.11. 21:57 Lichtenstein Lajos

Vasárnap a másik bécsi klub, az Austria is emlékzetes meccset játszott. A szezont rosszul kezdő lilák 3-2-vel győzték le először a szezonban a legfőbb bajnokesélyes Red Bull Salzburgot. A győztes gól az utolsó pillanatban esett.

A meccs inkább az erőviszonyoknak megfelelően kezdődött, azért az meglepő volt, hogy a védő Boussaidi megszerezte már az első percben a vezetést. A távoli gólban lehet, hogy kicsit benne volt a sérült Sáfár helyén játszó Almer kapus. Azonban a későbbiekben bravúrokkal feledtette, hogy talán lemaradt a lövésről.

A Bodnár Lászlót a 33. perctől szerepeltető Red Bull egy óra eltelével növelte az előnyt, szezonbeli hatodik gólját szerezte Marc Janko. Az Austria a hátralévő félórában megfordította a meccset, előbb Bazina, majd a fiatal Okotie talált be, majd a 94. percben a friss csatárigazolás, Diabang szerezte meg a győzelmet. A történtekhez hozzátartozik, hogy a védő Sekagyát a 85. percben második sárgával kiállították.

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga red bull salzburg austria

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr47611412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása