HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Klagenfurtból jöhet a Fradi új kapusa

2010.07.05. 01:01 Lichtenstein Lajos

A Ferencváros még több poszton gyengének tűnik, a kapuban kivált, Prukner László jelezte is, hamarosan osztrák játékost próbálhatnak ki.

A laola1.at úgy tudja, Andreas Schranz lehet a kinézett kapus. Ő legutóbb az élvonalból most kiesett, anyagi gondok sújtotta Austria Kärnten játékosa. A 31 éves Schranz hatszoros válogatott, korábban a Grazer AK-ban védett tíz évig. A GAK-kal 2004-ben bajnok lett és azon a nyáron részese volt a Liverpool elleni BL-selejtező sikernek. (A párharcból a Pool ment tovább, majd megnyerte a sorozatot.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr472129868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása