HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Jönnek a kínaiak

2008.07.04. 21:38 Lichtenstein Lajos

A hét elején az Austriába igazolt Szun Hsziang már meg is érkezett, a nyomában pedig szivárog a kínai sajtóérdeklődés.

Arról már beszámoltunk, hogy a bajnoki harmadik Austria Wien egy évre kölcsönvette a Sanghaj Senhuából a 27 éves Szun Hsziangot. A válogatott balhátvéd csütörtökön meg is érkezett Bécsbe. „Elképesztően örülök, hogy összejött az átigazolás” – mondta a bemutatásakor.
 
Szun azt mondta, az osztrák Eb-rendezés nagy motivációt jelentett neki a váltáskor. A kínai futballista élénken követte a hazaiak válogatottját, és állítja, jól ismeri az európai futballt. „Biztos vagyok benne, hogy jó döntés volt idejönnöm.”
 
Ő az osztrák foci iránt érdeklődött, a kínai sajtó meg miatta fordult Ausztria felé. Távozásakor a repülőtéren harminc forgatócsoport búcsúzatta, a helyi lapok napok óta a klubváltásával voltak elfoglalva. Bécsi érkezése miatt a legnagyobb kínai sportlap, a Titan Sports német tudósítója rándult át Frankfurtból. Az osztrák liga vezetőségéhez már megérkezett az első ajánlatkérés Kínából a televíziós jogokat illetően.
 
Szun látogatása rövid volt, mert pénteken továbbutazott Houstonba, a szabadrúgáslövő-vébére, ahol többek között Ronaldinhóval és Lionel Messivel versenyez majd az egymillió dolláros fődíjért.

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga austria

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr88553856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása