HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Kapfenbergben kezd a bajnok

2010.06.28. 12:55 Lichtenstein Lajos

Elkészítették a 2010/11-es bajnokság sorsolását. Az első fordulót a július 17-i hétvégén rendezik, Kapfenberg-Red Bull Salzburg, Wacker  Innsbruck-Rapid Wien, Austria-Mattersburg, Magna-LASK Linz, Ried-Sturm Graz párosításokkal. Az új bajnokság első nagy rangadója a július 31-i fordulóban esedékes Rapid-Salzburg lesz. Az első bécsi rangadót szeptember 11-én játsszák, a Rapid lesz a házigazda. A tízcsapatos, négykörös bajnokságban 36 fordulót rendeznek, az idei meccseket (19 fordulót) december 11-ig játsszák le, a tavasz február 12-én kezdődik és május 24-ig tart. Az utolsó, 36. fordulóban csap össze az idei arany- és ezüstérmes, vagyis a Salzburg és az Austria.

Itt a teljes sorsolás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr352115798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása