HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Hicke felforgatta a csapatot - jól tette

2008.06.16. 20:28 Lichtenstein Lajos

Ez lesz a kezdő a németek ellen: Macho - Garics, Hiden, Stranzl, Pogatetz - Harnik, Aufhauser, Ivanschitz, Fuchs, Korkmaz - Hoffer.

Ez derék mindenképp. Derék, mert kimaradt végre az alulteljesítő Linz, a baloldal nagyon erős lesz Korkmazzal és Fuchsszal. A jobbról nem is beszélve, mert ott Garics György. Derék, mert a védelem közepén helyet kapott Martin Hiden, a 35 éves védő. Aki ott volt a 98-as vébén, de nem léphetett pályára.

A csatár Erwin Jimmy Hoffer a Rapiddal bajnok lett, tehát jó szezonja volt. Ő amolyan osztrák Wayne Rooney - jó kötésű, harcos, de azért nem egy kategória.

Ez mindenképp egy biztonságból kiinduló felállás, megfelelő mennyiségű támadószellemű játékossal. Hiszen ott van hátul Garics, a középpályán Harnik valójában csatár, de tud ő itt is játszani. Aufhauser inkább védekező, de szeret előremenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr68524380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása