HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Egyperces néma csenddel kezdődhet az osztrák-lengyel

2008.06.12. 16:18 Lichtenstein Lajos

Szerdán Klagenfurtban holtan találták a korábbi 18-szoros lengyel válogatott Adam Ledwont. A kétgyerekes családapa holttestét Austria Kärntenbeli csapattársa, Patrick Wolf fedezte fel. Feltehetően öngyilkos lett.

A 34 éves futballista a klubelnök, Canori szerint az utóbbi időben zaklatott lelkiállapotban volt. Felesége és gyerekei az ősszel visszaköltöztek Lengyelországba, azonban a klubelnök szerint az hónapokkal korábban volt, valami másnak kellett történnie. Ledwon 2000 óta játszott Ausztriában, előtte Lengyelországban és Németországban futballozott, utóbbi állampolgárságát is megkapta. Az osztrák Bundesligában előbb az Austria Wienben, az Admirában, majd a Sturm Grazban szerepelt, az előző szezonban elején igazolt a nyárig Kabát Pétert is foglalkoztató klubhoz.

A futballista nemrég meglátogatta az edzőtáborban az Eb-n szereplő és első meccsét épp Klagenfurtban játszó lengyel válogatottat. A 2-0-ra elveszített találkozót meg is nézte volt csapattársával, Tomasz Hajtóval.

Az osztrák futballszövetség (ÖFB) azt tervezi, hogy a csütörtök esti meccset egyperces néma csenddel kezdik. Más forrás szerint az ÖFB nem készül tiszeletadásra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr78516737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása