HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Még egy osztrák Bahreinben

2010.06.29. 10:46 Lichtenstein Lajos

A volt szövetségi kapitány, Josef Hickersberger után újabb osztrák edző szerződött Bahreinbe. Hicke mostantól a válogatott szövetségi kapitánya lesz, míg az új ember, Georg Zellhofer az olimpiai csapatot irányíthatja majd. A korábbi első osztályú futballista, ötvenéves edző a Paschingnál szerzett magának nevet: 1995 és 2006 között a felső-ausztriai kisváros csapatát először az ötödosztályból az elsőbe vitte, ahol az első szezonban még vezette is a bajnokságot együttese, többször pedig UEFA-kupa induló volt. Innen 2006-ban távozott, azóta dolgozott a Rapidnál, az Austriánál. Nem lehet könnyű ember, erről egykori játékosa, a Rapidnál is szerepelt Korsós György tudna mesélni, de érdekes epizód volt 2008-as riedi kalandja, akkor lejátszott meccs nélkül, még szerződése aláírása előtt távozott. Legutóbb az utóbbi időben sokadosztályú Paschingot irányította.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr662118085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása