HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Ivanschitz: Azt sem tudtuk, hol a helyünk

2008.06.11. 09:30 Lichtenstein Lajos

Meglepő kijelentést tett szerdán az osztrák válogatott csapatkapitánya, amikor újságírók arról kérdezték, elkerülhető-e a vasárnapihoz hasonló gyenge kezdés a lengyelek ellen. Mert egyértelmű volt, a horvátok ellen nem csak a korai tizenegyes miatti sokk látszódott az Eb-házigazdán. "Az az első meccsünk volt. Nem is tudtuk pontosan, ki hol áll. Mostanra azonban el kellett múlnia a kezdeti idegességnek" - idézte fel a meccs elejét Andreas Ivanschitz.

A Der Standard beszámolója szerint általános a vélemény, hogy az osztrák csapat a második találkozón támadóbban fog játszani, mint az elsőn. Ezt nem igazán erősítették meg Ivanschitz szavai: "Oda kell figyelnünk. Nem mehetünk vakon előre."

Ivanschitz szerint a második meccs nehezebb lesz, mint az első. Mást is kell játszaniuk, mint a horvátok ellen, illetve az elejétől fogva többet kell mutatniuk.

Szólj hozzá!

Címkék: válogatott ivanschitz

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr49514795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása