HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Waltner már elefelejtette a fojtogatást

2010.07.02. 14:58 Lichtenstein Lajos

A laola1.at idézi a burgenlandi napilap, a BVZ Waltner Róberttel készült interjúját. A Mattersburg 31 éves magyar csatára 14 bajnoki gólig jutott az előző szezonban, ennyire még senki nem volt képes az élvonalban a nagymartoni klub játékosai közül. A ZTE-ből egy éve szerződtetett támadó szerint nagyon kemény volt az első év, nagyok voltak vele szemben az elvárások és a nyomás, de Franz Lederer edző sokat segített neki. Az interjúban rákérdeztek arra a nagy port kavart esetre, amikor a februári, Austria elleni bajnokin csatártársa fojtogatni kezdte. A macedón Naumoskit ugyanis lecserélték, Waltner pedig nyugtatni akarta, de a futballista nekiesett. Waltner azt mondta, korábban soha nem történt vele hasonló, de Naumoski már az öltözőben többször bocsánatot kért túle, így elfelejtette a kínos jelenetet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr722125401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása