HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Pusztaiék döntetlenje Grazban

2009.04.20. 10:14 Lichtenstein Lajos

Az Austria Kärnten 0-0-ra végzett a 30. forduló zárómeccsén a Sturm Graz otthonában. A klagenfurtiak magyar védője, Pusztai Olivér végig a pályán volt, sőt, a második félidő elején egy fejesből alig talált a kapu mellé. Az eredménnyel mindkét csapat maradt az eddigi helyén a táblázaton, a Sturm pedig elszalasztotta az esélyt, hogy közelebb kerüljön a kupaindulást jelentő harmadik helyhez.

SK Sturm Graz - SK Austria Kärnten 0:0
Graz, UPC-Arena, 11101 néző, vezette: Grobelnik
Sturm: Gratzei - Lamotte, Feldhofer, Sonnleitner, Kandelaki - Hölzl, Kienzl, Hlinka, Jantscher (78. Scherrer) - Muratovic, Haas
Kärnten: Schranz - Hinum, Pusztai, Ortlechner, Prawda - Riedl - Bubenik, Salvatore (70. Pink), Weber, Dollinger (62. Mair) - Schumacher (74. Jagne)

Jelenlegi állás, 30 forduló után: 1. Salzburg 68, 2. Rapid 58, 3. Austria 54, 4. Sturm 51, 5. Ried 45, 6. Kärnten 41, 7. Linz 31, 8. Kapfenberg 29, 9. Mattersburg 20, 10. Altach 20
(Az első a BL-selejtezőben, a 2-3. az Európa-ligában indulhat, az utolsó kiesik.)

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga sturm kärnten

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr61075593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása