HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Krankl: Most eldől a sorsom

2009.03.24. 23:01 Lichtenstein Lajos

A Linz új edzője szerint a következő két hónapban kiderül, hogy ő valóban edző-e még. Mint ismert, Hans Krankl hétfőn állapodott meg a nagyon mly gödörbe került LASK vezetőivel, hogy a hátralévő kilenc fordulóban a csapatot irányítja. A volt szövetségi kapitány 1273 nap után vállalt újra edzői megbízatást. A linziek pénzeken kaptak ki 4-1-re Kapfenberben és ezzel visszacsúsztak a nyolcadik helyre. Szombaton a leköszönő edző, a sportigazgatóként tovább működő Klaus Lindenberger már felvette a kapcsolatot a 69-szeres egykori válogatottal, vasárnap pedig már együtt is ebédeltek. Krankl 18 órát gondolkodott, mielőtt igent mondott volna. A laola1.at osztrák sportportál beszámolója szerint azt mondta, a LASK a százéves hagyományai és a szurkolói miatt szimapitikus a számára és azért fogadta el az ajánlatot, mert más megkeresésekkel szemben most érzett valamit a gyomrában.

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga krankl linzer ask

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr591023663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása