HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

WIT-Austria: elmarad

2008.08.14. 08:17 Lichtenstein Lajos

Az európai futballszövetség (UEFA) kedden úgy döntött, nem rendezik meg csütörtökre kiírt WIT Tbiliszi-Austria Wien meccset az UEFA-kupa második selejtezőkörében.

Az eredetileg a grúz fővárosba tervezett odavágót törölték, így a továbbjutás egy mérkőzésen, az augusztus 28-i bécsi visszavágón dől el. Az UEFA előbb semleges helyszínt akart a grúz-orosz háború miatt, majd miután hétfő este eldőlt, hogy csütörtökön a törökországi Rizében kell játszaniuk a csapatoknak, úgy döntött, egyáltalán nem lesz meccs. Azért határooztak így, mert a grúz szövetség jelezte: a hatóságok nem tudnak garanciát vállalni arra, hogy a WIT épségben el tudja hagyni az országot.

Az egymeccses párharcban nem számítanak majd az idegenbeli gólok. Eddig ilyen csonka párosítás egyszer volt, 2004-ben az UEFA-kupában Heerenveen-Maccabi Petaht Tikva meccset rendeztek. A holland csapat 5-0-lal jutott a csoportkörbe.

Szólj hozzá!

Címkék: uefa kupa austria

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr81613934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása