HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Osztrák futballal erősít a Sportklub

2008.07.08. 16:17 Lichtenstein Lajos

Villámgyors döntéssel a Sportklub műsorára kerülnek az osztrák Bundesliga mérkőzései. Már a keddi Sturm-Rapid nyitómeccset is közvetítik, Horti Gáborral.

Az őszi-tavaszi rendszerű bajnokságok közül a legkorábban kezdődő osztrák kedden el is indul és újdonságként Magyarországon is látható lesz. A Sportklub a tervek szerint fordulónként két meccsel indít.

Hirtelen döntésről van szó, végül hétfőn vált biztossá, hogy a keddi nyitómeccset műsorra tűzik – derült ki Hesz Máté, a Sportklub kommentátor-koordinátorának szavaiból. Jó ötletnek tűnik az egyik Eb-rendező bajnokságának meccseit közvetíteni, ami más jogok megvétele kapcsán vetődött fel.

A kapcsolat egyébként nem új keletű, mivel tavasszal már közvetítették a Red Bull Salzburg több mérkőzését is. A sikeres Eb-n kívül amiatt is vonzó lehet az osztrák Bundesliga, hogy több magyar is futballozik a szomszédban. Ezért, ha tudnak majd meccset választani, a magyarok találkozói előnyt éveznek majd.

A kommentátor várhatóan Horti Gábor lesz, ami azért is lenne kézenfekvő, mert a német bajnokság meccseit is ő közvetíti. Éppen a két sorozat időpontjainak ütközése miatt az osztrák meccsek augusztustól átkerülhetnek a Sportklub+-ra.

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga tévéközvetítés

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr66559012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása