HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Ivanschitz marad Athénban

2008.07.06. 22:32 Lichtenstein Lajos

Az osztrák válogatott csapatkapitánya marad a Panathinaikosznál, ahol eddig kölcsönben futballozott.

Andreas Ivanschitz négyéves szerződést írt alá a görög bajnokkal. A 24 éves játékost még 2009-ig szerződés kötötte volna a Red Bull Salzburghoz, ahol június végén világossá tették, nem tartanak már igényt a szolgálataira. Az athéniak és a salzburgiak végül megegyeztek, Ivanschitzért 1,6 millió eurót fizet a Pana.

A válogatott irányítója a Rapidban lett elsőosztályú focista, majd 2006 januárjában nagy vihart keltve igazolt a Red Bull Salzburgba. Ott azonban nem tudott beilleszkedni és annak az évnek a nyarán a Panathinaikoszba került kölöcsönbe.

Szólj hozzá!

Címkék: red bull salzburg ivanschitz

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr42556334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása