HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Az Austriából a Crystal Palace-ba

2008.07.04. 12:09 Lichtenstein Lajos

A 26 éves védő, Johannes Ertl az angol másodosztályban folytatja. Az Austria Wien már korábban egyértelműsítette, nem köt új szerződést a játékossal, akinek több ajánlata is volt.

Végül a Crystal Palace-t választotta, Király Gábor volt csapatát. A dél-londoniak az előző szezonban a rájátszásba jutottak, ott a Bristol City ellen kiestek.

A hétszeres osztrák válogatott védő kétéves szerződést írt alá új klubjával. Ertl a Sturm Graz neveltje, kisebb kitérők után ott mutatkozott be a Bundesligában. Az Austriába két éve igazolt, ott ötven meccsen három gólt lőtt. A bécsi lilákkal kupát nyert és az UEFA-kupa csoportkörébe jutott.

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga austria

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr20553428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása