HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Az első kínai Ausztriában

2008.07.03. 10:10 Lichtenstein Lajos

Az Austria leigazolta a 26 éves kínai válogatott Szun Hsziangot.

Bal oldali védővel erősített a bajnoki harmadik és UEFA-kupa induló FK Austria. Szun Hsziang csütörtökön írja alá a szerződését és az első kínai futballista lesz az osztrák Bundesligában. A futballista eddig a Sanghaj Senhuában szerepelt, de 2007-ben már kipróbálta magát légiósként, akkor a PSV Eindhovenben játszott.

Szun kölcsönbe érkezett, egyelőre egy évre, az Austriának vételi opciója lesz rá. A játékos 27-szeres kínai válogatott, eddig négy gólt szerzett. A legfontosabbat alig két hete: góljával sikerült legyőzni Ausztráliát Sydney-ben.

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga idegenlégiós austria

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr53550786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása