HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

A volt Schalke-edző is képben

2008.07.02. 11:55 Lichtenstein Lajos

Az osztrák futballszövetség (ÖFB) kapitányt kereső elnöke állítólag egy bécsi szállodában találkozott Mirko Slomkával.

Egyelőre konkrét jelöltek nélkül folyik Ausztriában az új szövetségi kapitány keresése. Josef Hickersberger utódját július végéig kell megtalálni. A Der Standard cikke szerint az Eb-döntő napján Friedrich Stickler találkozott Mirko Slomkával.

A német edző 2006 januárjától idén áprilisig a Schalkénál dolgozott, bajnoki ezüst mellett egyszer az UEFA-kupa elődöntőjébe, egyszer a BL nyolcaddöntőjébe vezette a gelsenkirchenieket. A negyvenéves Slomkának a Schalke volt az első igazi vezetőedzői megbízatása. Korábban csak a Tennis Borussia Berlinnél volt elsőszámú edző, később a Hannovernél és a Schalkénél is másodedzőként dolgozott.

Szólj hozzá!

Címkék: válogatott kapitánykérdés stickler

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr40549385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása