HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Újabb osztrák a német Bundesligában

2008.06.26. 13:32 Lichtenstein Lajos

Ötödik osztrák futballistaként (valamennyien válogatott kerettagok) a mattersburgi Christian Fuchs is a német bajnokságban folytatja.

Már májusban világossá tette nem folytatja a burgenlandi kiscsapatban, hanem továbbáll. Az Európa-bajnokságon egy meccsen szerephez jutó baloldali középpályás, Christian Fuchs a Bundesligába vágyott és összejött is az áhított szerződés. A magyar válogatott védő, Csizmadia Zoltán csapattársa, VfL Bochumban folytatja, három plusz egyéves szerződést köt a Bundesliga most véget ért idényében tizenkettedikként végzett együttesben. Fuchs öt évet játszott Mattersburgban (idén ötödikként végzett) és eddig tizennyolc válogatottságig jutott.

Négy eddigi osztrák idegenlégióst követ: a csatár Martin Harnik már hosszabb ideje a Werder alkalmazottja, most csatlakozott hozzá a védő Sebastian Prödl; az Eb előtt írt alá az Eintracht Frankfurthoz a tornán nagyszerűen játszó Ümit Korkmaz; az első osztályba feljutó Hoffenheimben Lőw Zsolt mellett ketten játszanak, a kapus Ramazan Özcan és Andreas Ibertsberger.

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga válogatott fuchs mattersburg német bundesliga

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr77540469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása