HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Itt a vége

2008.06.16. 22:51 Lichtenstein Lajos

A németek 1-0-ra győztek, ezzel vége Ausztria Eb-jének.

A meccs olyan volt, mint a többi. Most nem az első félidőben esett a gól. Az átalakított csapat az elején bírta a német rohamokat, sőt, jó szakaszok is adódtak. Jól mozgott Garics, Korkmaz, meglepő volt Hoffer harciassága. Nagy helyzetekig nem jutottak az osztrákok. A folytatásban aztán jött egyetlen momentum a németektől: a pályán lévő egyetlen világklasszis szabadrúgása tökéletesre sikerült.
Ez a félidő legelején történt, de nem sikerült már igazán nagy osztrák helyzetet kialakítani. A németek még lőhettek volna gólokat. Ausztriánál a cserék sem jöttek be - Säumel, Kienast, Leitgeb -, így meg Vastic már nem léphetett pályára.

Nagy csalódás volt megint Ivanschitz játéka, Garics volt az osztrákok legjobbja.

Aztán vége lett. A meccsnek is, az Eb-nek is. Akciógól nélkül, egy ponttal. Mégis szimpatikusan, mert többet mutattak, mint lehetett tőlük várni. Érdemes volt nekik szurkolni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr3524607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úrilány 2008.06.16. 23:10:02

hát a csodából nem lett semmi...

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2008.06.17. 13:06:08

Összességében pozitívan fogunk emlékezni erre az osztrák csapatra. Az első két meccsen nagyon lelkesen fociztak. A harmadik meccsen pedig ez volt a realitás.
süti beállítások módosítása