HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Megint csak néző lesz? – Martin Hiden

2008.06.04. 10:11 Lichtenstein Lajos

Tíz éve ott volt az osztrákok utolsó világversenyén, azonban csak turista lehetett Franciaországban a védő Martin Hiden. Most sajnos megint van rá esély, hogy három meccset végignéz a pálya mellől.
 
A második legtapasztaltabb játékos a keretben a 35 éves védő. Már sok helyen megfordult a Stájerországban született játékos, a Sturm Grazban kezdett, az SV Salzburggal lett először bajnok (1995), visszatért, aztán játszott a Rapidnál, később Angliában (Leeds United). 2000-ben az Austria Wien volt az újabb osztrák csapata, megint egy arany (2003). Aztán maradt a városban, a Hickersberger kapitány irányította Rapiddal szerezte harmadik első helyét (2005).
 
Az utóbbi szezonban kikerült a kezdőből, ezért úgy döntött, az Eb-szereplés érdekében vált és a kiesőjelölt Kärntenhez ment kölcsönbe. Bejött a húzás, a klagenfurtiakkal bentmaradt, az Eb-keretbe pedig bekerült.
 
A szövetségi kapitány szerint rá midig számíthat, olyan posztokon is, amelyeken egyébként nem mozog otthonosan.
 
Az 1998-ban pályára lépés nélkül vébérésztvevő Hiden számára lehet, hogy túl későn jött az Eb. A védelemben megvannak a biztos pontok, és bár a felkészülési meccseken általában játszott, megint előfordulhat, hogy alig kap szerepet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr81502799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása