HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Ausztriából a Fradiba?

2010.06.27. 14:50 Lichtenstein Lajos

Hamarosan három olyan focistája lehet az FTC-nek, akik tavasszal még a Bundesligában futballoztak.

A Rapid magyar utánpótlás-válogatott csatára, a győri születésű, 19 éves Nagy Patrik volt a Fradi első nyári igazolása. Nagy a bécsiek utánpótlásában nevelkedett évek óta, tavaly írt alá a nagy csapathoz, úgy tűnik, könnyen elengedték.

Az FTC-nél járt néhány napra a szintén rapidos Mario Konrad. A 27 éves támadó már vissza is tért Bécsbe, de állítólag csak pakolni. Konrad nagy költözőmadár: ő is a Rapidnál nevelkedett, de megfordult már a Bregenzben, a Kapfenbergben, a LASK-ban, az Unterhachingban, az Altachnál. Egy éve került újra a Rapidhoz, tizenöt meccsen két gólt szerzett.

A harmadik Pusztai Olivér lehet. A szombathelyi születésű, 29 éves védő korábban a Haladás, a Siófok, az MTK és a REAC focistája is volt, legutóbb két szezont töltött el Klagenfurtban, az Austria Kärntennél. Csapata nagyon simán, 18 pontos hátránnyal esett ki a szezon végén, és a klub néhány napja csődvédelmet kért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr622113586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása