HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

A Rapid megint botlott

2009.04.19. 15:46 Lichtenstein Lajos

A múlt heti, otthoni vereség (Sturm, 0-1), most Altachban csökkentek gyakorlatilag nullára a Rapid Wien címvédési esélyei. A bajnok 1-1-re végzett a kiesés ellen küzdő tabellautolsó ellen. Maierhofer még megszerezte a vezetést a Rapidnak, majd a hajrában Kling egyenlített.

A hátrányba került Altach az első félidő közepétől fölényben játszott és egy szöglet utáni fejesből tudott betalálni.

Az eredmény azért is érdekes, mert a két csapat szezonbeli eddigi három meccsét mind megnyerte a Rapid., ráadásul 20-4-es gólarányt hozott össze ezeken.

SCR Altach - SK Rapid Wien 1:1 (0:1)
Altach, Cashpoint Arena, 8140 néző, Vezette: Drabek
Altach: Schicklgruber - Mimm, Djordjevic, Guem, Kling (88. Gramann) - Vorisek - Vishaj (69. Karatay), Koch, Ze Elias, Schoppitsch (81. Radonjic) - Jun
Rapid: Payer - Dober (67. Katzer), Eder, Patocka, Thonhofer - Hofmann, Heikkinen, Pehlivan (86. Jelavic), Boskovic (74. Kavlak) - Maierhofer, Hoffer
Gólok: 0:1 (36.) Maierhofer, 1:1 (83.) Kling

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga rapid altach

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr991074388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása