HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Hazamegy a Mattersburg svédje

2009.03.24. 23:04 Lichtenstein Lajos

A ligautolsó Mattersburg szerződést bontott a nyáron szerződtetett Mattias Lindströmmel. A svéd védőt a szezon előtt kimondva is azért hozták a kiesett innsbrucki Wackertől, hogy a visszavonult Didi Kühbauertől átvegye a vezérszerepet. Ez nem jött össze, a svédet nemrég az első csapatból is kitették. Ráadásul otthon élő családjába új gyerek született, így inkább Göteborgban folytatja. A Mattersburg ez esetben gyakorlatilag a süllyedő hajó: az együttes 20 forduló óta nem nyert, utolsó, tizedik a Bundesligában. Igaz, csak egy pont választja el a bentmaradást jelentő kilencedik helytől. A burgenlandi klub még a télen ajtót mutatott mindkét magyar futballistájának, Csizmadia Csabának és Kovrig Ákosnak is.

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga mattersburg

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr931023675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása