HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Megint edzőt vált a Linz

2009.03.22. 14:04 Lichtenstein Lajos

A szezonban másodszor is edzőt váltott a Linzer ASK. Az október óta a klubmenedzseri funkció mellett az edzőséget is vivő Klaus Lindenberger visszatér eredeti funkciójához. Ő Andrej Panadictől vette át a posztot, kevés sikerrel járt: 13 meccsen egyszer győztek Ivo Vasticék, háromszor döntetleneztek és mindössze egyszer nyertek. Ezalatt a hatodik helyről a nyolcadikra esett vissza, de még 11 pont előnye van a kieső helyen álló Mattersburggal szemben. Lindenberger lemondásához a pénteki, Kapfenberg elleni 1-4 volt az utolsó lökés. A tízcsapatos Bundesligában eddig csak az Altach váltott edzőt, igaz kétszer is.

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga linzer ask lask

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr561018029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása