HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Válogatott: az olaszok megint segítettek

2008.08.20. 19:01 Lichtenstein Lajos

Az Eb és a vébéselejtezők közötti egyetlen barátságos meccsen mindenféleképp meglepő eredmény született. Nizzában, Karel Brückner, illetve Marcello Lippi bemutatkozó meccsén 2-2-es döntetlen született.

Az osztrákoknál új, az olaszoknál visszatérő volt a kapitány. Az osztrákok meglepték a barátságos meccsen lazsálni hajlamos világbajnokokat, elég a magyarok elleni, nekünk szenzációs emlékű 3-1-es tavalyi győzelemre gondolni.

Most is ez történt. Az olaszok nem izgatták magukat, így előbb Emanuel Pogatetz, majd a válogatottba utólag behívott Marc Janko  volt eredményes. Az utóbbi egy lefejelt labdát kapásból lőtt a kapuba. Az olaszok két könnyű góllal egyenlítettek, az előbbit még a szünet előtt hozták össze, utóbbit meg a félidőben becserélt kapus, Ramazan Özcan méretes potyája volt.

A jó játékkal elért döntetlen bíztató lehet az osztrákoknak, a magyar válogatott példája alapján viszont sokat nem ér az olaszok elleni siker.

Szólj hozzá!

Címkék: válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr63649030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása