HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Grúziában nem lesz meccs

2008.08.09. 09:19 Lichtenstein Lajos

Ausztriában is van hatása annak, hogy Grúzia olyan szimpatikus módon épp az olimpiai megnyitó napján kezdett háborúba. Az Austria Wien csütörtökön Tbilisziben játszott volna, de nem fog.

Az UEFA mág péntek este eldöntötte, nem lehet kupameccset játszani a grúz fővárosban. Az Austria ellenfelének, a WIT-nek vasárnap este hatig kell biztonságos semleges helyszínt ajánlania. Ezt objektív okokból visszautasíthatja az európai szövetség és az osztrák csapat is. A másik lehetőség az, hogy felcserélik a pálkyaválasztói jogot.

Szólj hozzá!

Címkék: uefa kupa austria

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr78607800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása