HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

A Sturm a Honvéddal küzd az UEFA-kupáért

2008.07.13. 20:23 Lichtenstein Lajos

Az Intertotó-kupa második fordulójában a Sturm Graz és a Bp. Honvéd is továbbjutott, így az osztrák negyedik és a magyar nyolcadik küzd egymással a harmadik körben.

A Sturm Graz 2-0-s összesítéssel búcsúztta a fehérorosz Sahtyor Szoligorszk csapatát. Az egy héttel ezelőtti első meccsen a graziak sok helyzetet kidolgoztak, de keveset lőttek be. Edzőjük, Franco Foda elégedetlen volt a 2-0-s eredménnyel. Majdnem igaza is lett, mert a vasárnapi visszavágón védője, Sonnleitner már az első percben kiállíttatta magát: utolsó emberként követett el szabálytalanságot. A Szoligorszk előtt több gólhelyzet is adódott, a hazaiak a széleken voltak különösen veszélyesek - derült ki a Der Standard meccstudósításából. Az esélyeiket azonban nem használták ki, a szünet után meg már az osztrákok ellenőrizték a meccset. Elmaradtak a heves fehérorosz rohamok, a fekete-fehéreknek ez elég volt a túléléshez.

A Sturm sikere azt jelenti, hogy a már szombaton továbbjutott Budapest Honvéddal találkozik a harmadik, utolsó fordulóban. Az utoljára megrendezett Intertotó-kupa tétje az, hogy az harmadik kör tivábbjutói az UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójában folytathatják.

A Sturm-Honvéd párharc meccseit a következő és azt követő hétvégén rendezik.

Szólj hozzá!

Címkék: intertotó kupa sturm

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr30566482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása