HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

UEFA-kupa: keleti túrák

2008.07.02. 00:50 Lichtenstein Lajos

Akárcsak a magyar csapatok, a második számú európai kupa selejtezőjében az osztrákok is egzotikus helyekre utazhatnak.

A bajnoki második Red Bull Salzburgnak biztosan örmény csapat jut, az FC Banants. A tavalyi ezüstérmes jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban. A párharc érdekessége lesz, hogy a salzburgiaknál játszó ugandai Ibrahim Sekagya egy honfitársával is összefuthat majd. A válogatottban kettejük edzője pedig László Csaba.
 
A harmadik Austria Wien rosszabbul járt, akárcsak a Debrecen, kazah ellenfelet, a Tobol Kosztanajt kapta. „Első pillantásra semmit nem mond nekem az ellenfél” – mondta közvetlenül a sorsolás után Karl Daxbacher, a lilák edzője. Pedig annyit tudhatott volna előre, hogy a Tobol volt a talán lehető legtávolabbi ellenfél és hogy öt éve alulmaradt az Intertotó-kupában a Paschinggal szemben.
 
A forduló meccseit július 17-én és 31-én rendezik, a Salzburg otthon kezd, az Austria idegenben.

Szólj hozzá!

Címkék: uefa kupa red bull salzburg austria

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr37548958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása