HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Ciprusi vagy örmény csapat juthat a Rapidnak

2008.07.02. 00:11 Lichtenstein Lajos

A Bajnokok Ligája selejtezőjének sorsolásakor az is kiderült, ki jut a második körben érdekelt Rapid Wiennek.

A osztrák bajnoki rekordernek könnyebb a helyzete, mint az MTK-nak volt, a kiemelt bécsiek történetesen a magyar elsőt is kaphatták volna. Kantáék helyett az első csoportkörből érkező ellenfelet kapott a Rapid.
 
Az örmény Pjunik Jereván és ciprusi Anorthoszisz Famaguszta párharcának győztese fogadja majd július 30-án az osztrák bajnokot, egy héttel később Bécsben lesz a visszavágó.
 
A Rapid edzője a 13-szoros ciprusi bajnok továbbjutásával számol. Az Anorthosziszt a volt grúz válogatott Temuri Kecbaja edzi, aki még játékos-edzőként három éve a BL ugyanebben a szakaszában kiverte a török Trabzonsport. Pacult szerint a Famaguszta verhető ellenfél lenne. A jereváni Pjunik az örmény futball egyeduralkodója, hét bajnoki címével rekorder.

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokok ligája rapid

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr15548928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása