HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Egy lépésre a Honvédtól a Sturm

2008.06.29. 20:37 Lichtenstein Lajos

Az Intertotó-kupában induló Sturm Graz a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe.

Vasárnap este dőlt el, hogy a bajnoki negyedik ellenfele a következő két hétvégén a Sahtyor Szoligorszk lesz. A fehérorosz csapat a krakkói Cracoviát ütötte ki kettős győzelemmel, 5-1-es összesítéssel.

Ha a Sturm továbblép a volt szovjet tagállam együttesén, magyar csapat is lehet az ellenfele. A graziak a Teplice-Budapest Honvéd párosítás győztesével találkoznak majd.

Az egykori BL indulónál nem a legjobb a hangulat. Az előző szezon vége óta öt fiatal játékosán adott túl, köztük a válogatott védőn, Sebastian Prödlön is, aki a Werder Bremenbe ugazolt. Elhagyja a csapatot a másik Eb-n szerepelt játékos, Jürgen Säumel is. Éppen az átigazolási politikával támadt problémái miatt távozott posztjáról a sportigazgató. Walter Hörmann pénteken, a csapatfotózás alatt adta át a klubelnöknek, Hans Rinnernek a felmondólevelét.

Szólj hozzá!

Címkék: intertotó kupa sturm

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr86545092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása