HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Van B-terv

2008.06.24. 14:39 Lichtenstein Lajos

Az osztrák szövetség főtitkára, Alfred Ludwig teljes értetlenségéről számolt be Hickersberger kapitány hétfői lemondása után.

A tisztviselő szerint minden részlet, a pénzügyieket is ideértve, tiszta volt Hickersberger új szerződésével kapcsolatban. „Ez az egész teljesen felkészületlenül ért. Nagyon szomorú vagyok” – mondta az Österreich című lapnak Ludwig, aki meg volt győződve róla, hogy a vébéselejtezők előtt megvan az optimális kapitányuk.

A főtitkár szerint Hicke 24 óra alatt változatta meg teljesen a véleményét. „Ez egy stílustalan távozás.” Arra a kérdésre, mi történik most, Ludwig elárulta, van B-tervük, mert az Eb előtt felmerült egy ilyen vészhelyzet lehetősége is. „Megszondáztuk a piacot. Most már egy külföldi megoldás sem kizárt” – válaszolt és azt is hozzátette, egyelőre nincs világos esélyes a posztra.

Szólj hozzá!

Címkék: válogatott kapitánykérdés hickersberger

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr10536982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása