HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Három-négy hét alatt lesz új kapitány

2008.06.24. 13:03 Lichtenstein Lajos

Már kedden ülésezik az osztrák futballszövetség (ÖFB) elnöksége, de a korábban tervezettel szemben nem Hickersberger szerződéshosszabbításáról, hanem az utód megtalálásáról kell tárgyalni.

Az osztrákok az egy ponttal befejezett, a mutatott gyors, lelkes játék miatt mégis pozitív hangulatot Eb után már a vébéselejtezőket tervezgették Josef Hickersbergerrel. Ő azonban hétfőn hirtelen bedobta a törülközőt, pedig korábban azt mondta, szívesen megnézné végre a Feröer-szigeteket. A futballtörpétől szenvedte el karrierje legmegalázóbb vereségét, ami az osztrák válogatott történetének addigi mélypontja lett. Azt a meccset viszont a svédországi Landskronában játszották, nem a szigetországban. A 2010-es világbajnokság szeptemberben kezdődő megint egy csoportban van a két csapat és ez is motiválta kicsit Hickersbergert.

Nem eléggé, mert most lehet keresni az utódját. Nem sok idő van rá, mert alig két hónap múlva, augusztus 20-án már az olaszokkal találkoznak Ivanschitzék, két hétre rá pedig Franciaországgal Bécsben lejátsszák az első selejtezőt.

Az ÖFB meglepett elnöke, Friedrich Stickler azt mondta, nagyon hamar kell új kapitányt találni, ami az ő fogalmai szerint három-négy hetet jelent. A keddi elnökségi ülésen eldöntik, milyen kapitányt is keresnek.

Szólj hozzá!

Címkék: válogatott kapitánykérdés hickersberger

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr12536807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása