HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Linz, a kétballábas nőcsábász

2008.06.14. 19:39 Lichtenstein Lajos

Ideges vagyok, förmedt az újságírókra néhány nappal ezelőtt az osztrákok legeredményesebb, mégis szerényen termelő támadója. Roland Linz nem örült, hogy a tavalyi Miss Stájerország azt állította, románca volt a Portugáliában játszó csatárral. Az eddigi két Eb-meccsén nemcsak eredménytelen, de ráadásul súlytalan támadó ezt letagadta, majd hétfőn egy másik szépségkirálynő látogatta meg a válogatott szálláshelyén. Az egyik volt Miss Karintia.

Roland Linz az Ausztriának, ami az angoloknak David Beckham – írta nemrég az Österreich című napilap a válogatott csatáráról. A két ország futballja között körülbelül ekkora a különbség: a Manchester United és a Real Madrid volt játékosa világklasszis, a 26 éves osztrák eddigi legjelentősebb csapatai a portugál Boavista és a Braga voltak. Ráadásul mindössze hét gólig jutott 32 válogatott meccsén, úgy, hogy a torna előtt Máltának kettőt lőtt. Másfél éves gólszünet után.

A lap úgy értette, abban is hasonlítanak egymásra, hogy mindkettejüket imádják a nők. Ez Beckham esetében közismert tény, hatékony marketingmunkával sikerült világszerte eladható szexszimbólumot faragni belőle. Linz viszont a harminc felé haladva is csak tizenhatnak néz ki, ráadásul fogszabályzót  hord. És mégis.

Az osztrák nemrég szakított hároméves kapcsolat után szintén ismert barátnőjével. A félig Sri Lanka-i származású Fabienne Nadarajah Ausztria egyik úszóreménysége a pekingi olimpián. A pár azt mondta, nagy a távolság közöttük, mert a lány Bécsben készül, Linz meg Portugáliában futballozik. Mindketten a karrierjükre koncentráltak, amit megszenvedett a kapcsolatuk.

A stájerországi Leobenben felnőtt csatár ezután úgy nyilatkozott, vígan éli a szinglik szabad életét.

Aztán napokkal az Eb előtt a svájci Blick számolt be róla, hogy Linz egyáltalán nem unatkozik. A lapban kipakolt Stájerország 2007-es szépségkirálynője, Brenda Kuttnig. A szőke szépséget nemrég együtt látták egy bécsi diszkóban a játékossal, szerinte azonban sokkal többről volt szó. Két hónappal korábban az interneten ismerkedtek meg, ekkor ő még nem is tudta pontosan, ki van a másik oldalon. A folytatásban nemcsak több száz sms és sok telefonhívás következett, hanem portugáliai látogatások is.















„Szőke angyalának nevezett és azt írta nekem, annyira örül, hogy olyan lányt ismerhetett meg, aki nemcsak csinos, hanem a fejében is van valami.” A szándékosan titokban tartott románc Kuttnig szerint a távolság és amiatt ért véget, mert Linz az Eb-re akart koncentrálni. „Ezt el kellett fogadnom.”

Linz tagad mindent: „Nem jártam ezzel a lánnyal, nem járok ezzel a lánnyal, nem is fogok járni ezzel a lánnyal.” A csatár dühösen reagált a kérdésekre, azt azonban elismerte, hogy láthatták őket együtt azon a bécsi szórakozóhelyen. Csak szerinte nem vehettek észre semmi olyat, ami arra utalna, hogy együtt vannak. A futballista azt mondta a múlt héten, az Eb-re akar koncentrálni, és élvezi az egyedüllétet.

Nem mondott egészen igazat, mert hétfőn látogatója volt Stegersbachban. Az osztrák válogatott szálláshelyére elmehettek egy éjszakára a feleségek, illetve barátnők, és az elvileg szingli Linzhez is érkezett valaki. A 23 éves könyvelő, Vanessa Fertsching valamiben hasonlít a dobott Kuttnighoz: hét éve Karintia legszebbjének választották.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr85520301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

All-in 2008.06.15. 10:02:44

"Lajos" már nem azért , de ezt már pár napja tudjuk, hogy ki a nagy kurvapecér az osztrákoknál... Valami újat is tudnál írni esetleg?

Lichtenstein Lajos 2008.06.15. 10:08:08

De, de azt is tőlem tudjátok. Majd mindjárt kaptok valami újat is az arcotokba.

Bierkampf 2008.06.15. 10:13:38

Fú enegem is hátamra fektethetne!:)
süti beállítások módosítása