HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Bombameglepetések az osztrák felállásban

2008.06.08. 17:13 Lichtenstein Lajos

Egy óra még a mérkőzésig és kiderült, hogy a szombaton meghozott döntés szerint Jürgen Macho áll majd a kapuban. a korábbi kezdőhöz képest több a változás, ráadásul váratlanok.

Macho – Prödl, Stranzl, Pogatetz – Gervcaliu, Aufhauser, Säumel, Ivanschitz, Standfest – Linz, Harnik. Így áll fel az osztrák válogatott a horvátok elleni Eb-nyitányon.

Tegnap még úgy tűnt, a kezdőben lesz Garics György is, helyette Joachim Standfest került be. Utóbbi nagy futógép, a németek elleni februári meccsen 12 kilométert zakatolt le.

A védelemben ott lesz az alig két hét múlva 21 éves Sebastian Prödl, aki kettőt rúgott a hollandoknak márciusban.

Kikerült a bal oldalról Christian Fuchs is, helyette a feljebb tolt Ronald Gercaliu lesz ezen az oldalon.

Egyértelmű a cél, ami sikerülni is fog: szét futni a horvátokat és legyalulni öregecske belső védőiket. Ha ez nem jön be, akkor meg ott lesznek Ivanschitz szabadrúgásai, azok után meg Prödl és Aufhauser fejesei. Most már fix a 3-0!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr38509884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása