HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Leléphet a milliárdos

2010.06.28. 11:50 Lichtenstein Lajos

Az osztrák sajtó szerint egyre valószínűbb, hogy túlad bécsújhelyi csapatán a kanadai-osztrák milliárdos, Frank Stronach. A 78 éves üzletember nagyjából két éve alapított új csapatot, miután évekig szponzorálta az Austriát. Vett egy másodosztályú licencet, majd egy év alatt az első osztályba jutott a vállalkozása után Magna névre keresztelt egylet. Stronach azonban nemrég eladta részesedését a Magnában, mármint a vállalatban (amely egy ideig esélyes volt a bajba került Opel megvásárlására is), a bécsújhelyi önkormányzattal pedig nem tudott megállapodni a stadion átalakításának költségeiről. Stronach az osztrák lapok szerint már nem akar áldozni a klubra és bár még élő szerződés köti, hamarosan véget érhet az együttműködés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr992115612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása