HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

A Salzburg közel a bajnoki címhez

2009.04.19. 15:58 Lichtenstein Lajos

A Red Bull ezúttal nem szedte szét a Mattersburgot, a 2-0 mégis azt jelenti, hogy már 10 ponttal vezetnek a salzburgiak a Rapid előtt. A hazai csapatban nem játszott a sérült Bodnár László.

A Salzburg nem játszott igazán jól, kevés lehetőség adódott Marc Jankóék előtt. A góllövőlista vezetője azért betalált és jelenleg 35 góllal áll, vagyis még esélyes az európai Aranycipőre. (Fő vetélytársa, Samuel Eto'o a hétvégén nem talált be.)

A Red Bull a Rapid altachi botlásának köszönhetően hat fordulóval a zárás előtt 68 pontos, a bécsieknek 58 pontjuk van.

RB Salzburg-SV Mattersburg 2-0 (1-0)
Red-Bull-Arena, 13800 néző, Vezette: Plautz
Salzburg: Arzberger - Boussaidi, Sekagya, Opdam, Ulmer - Zickler (76. Tchoyi), Vonlanthen (88. Ngwat-Mahop), Aufhauser (89. Dudic), Gercaliu - Janko, Nelisse
Mattersburg: Bliem - Sedloski, Malic, Mravac, Pöllhuber - Atan (91. Lindner), Seidl, Stjepanovic, Schmidt (91. Salamon), Mörz - Wagner (79. Doleschal)
Gólok: 1:0 (22.) Janko, 2:0 (84.) Vonlanthen
Kiállítva:
Mörz (62., második sárga)

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga red bull salzburg mattersburg

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr251074401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása