HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Meglepetés és botrány Linzben

2009.04.18. 12:02 Lichtenstein Lajos

A felső-ausztriai rangadón a Ried először tudott győzni idegenben. A 3-0-ra megnyert találkozó előtt már egy órával gond volt: a riedi szurkolók érkezésekor a hazai drukkerek át akarták törni a kerítést, a rendőrség könnygázzal akadályozta meg a rendbontást és tíz embert őrizetbe is vettek.

A meccsen a Ried gyorsan megszerezte a vezetést. Majd a hajrá idegesre sikerült és a hazai ikont, Vasticot, valamint Gansterert is kiállították. a vendégek pedig lőttek még kettőt. A reidi gólokat Salihi Hamdi, illetve a kétszer betaláló Drechsel Herwig szerezték.

A befejezés után is akadtak zűrök a stadionban, mert a hazaiak közül 80-an nem akartak távozni a lelátókról, ami viszont a vendégek biztonságos kiengedését akadályozta. Így megint a rendőröknek kellett fellépniük.

Jelenlegi állás: 1. Salzburg 65, 2. Rapid 57, 3. Austria 51, 4. Sturm 50, 5. Ried 45, 6. Kärnten 40, 7. Linz 31, 8. Kapfenberg 29, 9. Mattersburg 20, 10. Altach 19

(Az első a BL-selejtezőben, a 2-3. az Európa-ligában indulhat, az utolsó kiesik.)

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga ried linzer ask

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr51072464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása