HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Nem bírtak Bodnárék Sáfárékkal

2009.03.22. 22:26 Lichtenstein Lajos

A Bundesliga 27. fordulójának vasárnapra maradt rangadóján a Red Bull Salzburg hiába szerezte meg a vezetést az Austria Wien pályáján, a hajrában csak a döntetlen jött össze a listavezetőnek.

A meccset mindkét csapat magyarja végigjátszotta. A hazaiak kapujában Sáfár Szabolcs nagyokat védett, a vendégeknél pedig Bodnár László avolt többször is távolról veszélyes honfitársa kapujára.

A vezetést nem meglepő módon a szezonbeli 33. gólját lövő Marc Janko szerezte meg a Red Bullnak egy kipattanóból kb. 11 méterről. (A labda nem Sáfárról, hanem a csapatkapitány Blanchard-ról pattant a salzburgi elé.)

A választ a végén adta meg az agilis Diabang, aki nem akart elesni a védők mellett. Az Austria-csatár csereként állt be.

A meccs egyébként két ellentétes félidőt hozott: a szünet előtt a Salzburgnál volt többet a labda, a második félidőben a győzelemért mindent mozgósító Austria uralta a játékot.

FK Austria Wien - Red Bull Salzburg 1:1 (0:1)
Franz-Horr-Stadion, 11923, Vezette: Drabek
Austria: Safar - Standfest, Bak, Dragovic, Suttner (69. Krammer) - Sulimani, Blanchard (81. Hattenberger), Acimovic, Sun - Topic (61. Diabang), Okotie
Salzburg: Gustafsson - Bodnar, Sekagya, Gercaliu, Ulmer - Pitak (62. Vonlanthen), Aufhauser, Boussaidi - Nelisse (86. Ngwat-Mahop), Tchoyi - Janko (73. Zickler)
Góllövők: 0:1 (43.) Janko, 1:1 (84.) Diabang

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga red bull salzburg austria

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr671019062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása