HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Nemcsak Bécsben lesz meccs

2008.07.11. 19:22 Lichtenstein Lajos

Ebben a fordulóban összesen négy meccset bonyolítanak, mert a Sturm Graz az Intertotó-kupában szerepel. A rangadón kívüli mérkőzéseken a rosszul kezdő csapatok javíthatnak, a két jól rajtoló pedig folytathatja, amit elkezdett.

Altach-Linz

A hazaiak Riedben kaptak három simát, így van miért hajtaniuk szombat este. A kiesőjelölt voralbregi kiscsapatnál öten is hiányoznak a kezdőből, mégis nagy a fogadkozás, megmutatják, mit tudnak. Az edző, Heinz Fuchsbichler a hazai pálya előnyében bízik, akkor is, ha csapata március óta nem tudott nyerni a bajnokságban. A linziek az újonc Kapfenberget verték idegenben szerdán és most is a kezdőben lesz az első élvonalbeli meccsén győztes gólt szerző Rasswalder is. 

Mattersburg-Ried

A nagymartoniak abban bízhatnak, hogy hazai pályán tizennégy meccse, tavaly augusztus 19. óta veretlenek. Nagyon kell valamibe kapaszkodniuk Csizmadia Csabáéknak, mert az első fordulóban hatot kaptak Salzburgban. Edzőjük, Franz Lederer szerint átbeszélték a megalázó vereséget és a közönségüknek valami egészen mást akarnak mutatni. A Ried ehhez partner lehet, mert az előző szezonban a megszerezhető tizenkettőből nyolcat vettek el a felső-ausztriai csapattól. A Ried azonban győzelemmel kezdte a bajnokságot (Altach, 3-0), ráadásul csütörtök óta már van stabil vezetőedzője is. 

Kapfenberg-Austria

Nagy a tétje mindkét csapat számára a vasárnapi zárómeccsnek. Az újonc másodszor is hazai pályán játszhat és elsőre elszalasztotta az esélyt (0-1 a Linz ellen). Az Austria csak egy tizenegyesgóllal egyenlített szerdán a Kärnten ellen, így a rajt előtt bizakodó Sáfáréknak győzelem kell ahhoz, hogy ne legyen csalódáskeltő a kezdés.

Szólj hozzá!

Címkék: bundesliga austria mattersburg altach ried kapfenberg linzer ask

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr6564572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása