HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Kimaradhat a melíros béna

2008.06.15. 10:37 Lichtenstein Lajos

Ivanschitz irányában meglévő és eddig sem gondosan leplezett antipátiám új szelet kapott.

A lengyelek elleni meccset értékelő Hickersberger kapitány megvédte a kritzált irányító-csapatkapitányt és kiállt mellette. Aztán meg arról beszélt, hogy meglátja, mit nyújt Ivanschitz és eldönti, játszik-e a németek ellen vagy sem. "De azt biztosan nem hagyom, hogy befolyásoljatok" - förmedt rá az újságírókra Hicke.

A mellírozott hajú Panathinaikos-játékos az Eb-n végleg bebizonyította, nemzetközi szinten legfeljebb középszerű futballista. Az agyonsztárolt középpályást teljesen háttérbe szorította a vénember Vastic, aki a lengyelek elleni 11-essel benttartotta a tornán az osztrákokat.

5 komment

Címkék: válogatott ivanschitz hickersberger

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr7521050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úrilány 2008.06.15. 13:15:13

most két napig nem mondok se jót se rossza se Ivo Vasticra se Ivanschitzre, régi jó babona... na majd aztán visszatérhetünk a kérdésre :) :P

gőg és magőg · http://rincs.hu 2008.06.15. 17:20:25

Ausztria Németország paródija, fociban is

gőg és magőg · http://rincs.hu 2008.06.15. 17:21:07

paródijája*

tónibácsi 2008.06.15. 17:27:57

gőg! próbáld meg mégegyszer...))
süti beállítások módosítása