HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

1-1: még él a remény

2008.06.12. 22:56 Lichtenstein Lajos

Hihetetlen fordulatokkal egy pontot szerzett és életben tartotta továbbjutási esélyeit Ausztria. 1-1 Lengyelország ellen, az első Eb-gól és az első Eb-pont. A végigtámadott és kihagyott ziccerekkel teletömött, lesgólos hátrányt hozó első félidő után már a hitüket kezdték veszíteni az osztrákokat a második félidőben. A cserék sem hoztak változást, úgy tűnt, gyakorlatilag itt az Eb-kiesés. Aztán jött Lewandowski, lerántotta Prödlt. Vastic bevágta a büntetőt. Most már csak meg kell verni a németeket!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr88517385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizie 2008.06.13. 17:22:01

szimpatikus csapat ez az osztrák. pedig tegnap a lengyeleknek drukkoltam, mert az 1:1 senkinek sem jó.

az meg hogy ausztria elveri a németeket akiknek ezen múlik a továbbjutás... aha :D

Joe bácsi · http://vegyes.blog.hu 2008.06.15. 10:53:48

a "hitüket kezdték veszíteni az osztrákokat" formula helyett ajánlom a "hitüket kezdték veszíteni az osztrákok" vagy esetleg a "hitük kezdte veszíteni az osztrákokat" változatot... ;-P

én különben a lengyelekkel vagyok... habár ez a Mária Terézia gyereknek igazán helyes volt :)
süti beállítások módosítása