HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Van miből építkezni – értékelés

2008.06.09. 12:36 Lichtenstein Lajos

Nagy homályok a kezdőcsapatban, egészen lelkesítő teljesítmények a cseresorból. A horvátok elleni vesztes csapat megmutatta, nem teljesen reménytelen a küldetés. Sokaknak és nagyot kell javítaniuk, de menni fog.

Jürgen Macho: kevés dolga akadt, azt mind jól ellátta.

Emanuel Pogatetz: talán ideges volt, talán elkapta a harci kedv, de életveszélyesek voltak a megmozdulásai. Sajnos nem a horvátokra, hanem az osztrákokra nézve.

Martin Stranzl: biztos pont, nagy küzdőszellem, a védelem biztos pontja.

Sebastian Prödl: nem jöttek ki az erényei, pedig felment fejelni előre, most mégsem nyomott kettőt, mint a hollandoknak. Hátul sokszor lemaradt, vágdosta a labdát. Alig 21, de olyan határozott, mintha 30 lenne.

Ronald Gercaliu: Málta ellen villogott, a horvát a gyenge játéka ellenére is egy fokkal erősebb csapat. Súlytalan volt és nem tudott érvényesülni.

Joachim Standfest: Garics György helyén játszott. Nem tudott érvényesülni az, hogy istentelenül sokat tud futni. Jöttek a labdák tőle, de hasztalan.

Jürgen Säumel: a támadásokhoz keveset tudott hozzátenni, de nagyot küzdött, mindenhová odaért, zakatolt, szerelt, futott.

Andreas Ivanschitz: az irányítónak fel kell nőnie a feladatához. A szabadrúgásai, szögletei sem úgy sikerültek, hogy azokból gólhelyzetek alakuljanak ki. Hiányzik a valódi kreativitás, nem tud ritmust váltani képtelen volt megzavarni a nehézkes horvát védőket.

René Aufhauser: a hibája egyértelmű volt, lassú volt. Végig nehézkes volt, de az egyetlen igazán jó indítás az övé volt.

Martin Harnik: kellemes csalódás, a két ék közül ő volt az, aki néha megtalálta az utat a horvát védelmen keresztül.

Roland Linz: értékelhetetlen, amit mutatott. Ha nem marad le hátul, amikor egyszer visszament védekezni, nem tűnt volna fel, hogy ott van.

Ivica Vastic: klasszis játékos 39 évesen. Ő képes arra, amire Ivanschitz nem, át tudott szaladni a horvát középpályán.

Ümit Korkmaz: utólag érthetetlen, hogy nem ő kezdett a bal oldalon. Agilis, gyors, mert lőni távolról. Amikor a végén a magas védők előrehúzódtak támadni, utolsó ember lett belőle, ott is megbízható volt.

Roman Kienast: Hickersberger azt mondta, azért teszi be a keretbe, mert egygólos hátránynál be lehet hozni, fellőni neki a labdát és befejeli. Majdnem így is lett a 93. percben. Ha ez megtörtént volna, a beválogatása miatt támadott kapitány félisten lenne most.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr61511202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása