HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Mit kell most tenni?

2008.06.09. 15:00 Lichtenstein Lajos

Sokan huhognak, mennyire gyenge volt az osztrák válogatott és most is a nulla pontot és a nulla rúgott gólt emlegetik. Na ja, a felületes szemlélődőknek könnyű, meg valakit mindig le kell sajnálni. Sebaj. Látszódik itt, mivel, hogyan kellene, lehetne előrébb lépni. Tippek a kapitánynak.

Védelem: Pogatetz teljesítménye volt igazán siralmas, komolyan veszélybe sodorta a csapatot. Vagy javul, vagy pótolni kell, Martin Hiden megkaphatná az esélyt, hogy ne nézze végig a pálya mellől második világversenyét is. Esetleg Gercaliu hátrébb húzódhat, de amit mutatott a horvátok ellen, az siralmas volt. Stranzl és Prödl maradhat, utóbbitól azonban sokkal több kell.

Szélek: itt kell a teljes csere. Standfest erényei nem értek semmit, a jobb oldalra Garics kell. A balon egyértelműen Korkmaznak kell játszania, ha kimarad, nincs igazság.

Középpálya: Ivanschitzcal kezdeni kell valamit. Durva egy csapatkapitányt kikövetelni, de Ivo Vastic alkalmas lehet arra, hogy végigjátsszon 60-70 percet is. Helyette meg jöhet a mellírozott. Vagy játsszanak együtt, egy csatárral elöl. Aufhauser már lassú ide, Säumel hátrébb jöhet és kiválthatja őt.

Támadósor: Linznek mennie kell, nincs mese. Harnik meggyőző volt. Ki kell próbálni tétmeccsen is az erőszakos Jimmy Hoffert, az osztrák Wayne Rooney-t.

Lehetséges felállás: Macho – Hiden, Stranzl, Prödl – Korkmaz, Säumel, Ivanschitz, Vastic, Garics – Hoffer, Harnik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr10511236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása