HTML

Über uns

Blog az osztrák futballról, mert érdekes, mert hasonlít a magyarra, illetve mégis nagyon nem. Bécsi nagymenők, salzburgi és kanadai milliárdosok, falusi kiscsapatok, nőcsábász csatárok, botcsinálta sztárok.

Szurkoljunk az Eb magyarjainak, akik a mienkénél is rosszabb csapattal lehetnek ott, amit velünk akartak megrendezni.

Friss topikok

Linkblog

Kicsit kínos: fegyelmi gondok

2008.06.05. 08:46 Lichtenstein Lajos

Elég meredeken hangzik, hogy az Európa-bajnokság egyik rendezőországának válogatottjánál fegyelmi problémák akadtak alig három nappal a torna kezdete előtt. Pedig az osztrák csapatnál többen lazulnak, ami miatt a kapitány egyelőre azt is mellékesnek tartja, hogy ki fog a kapuban állni vasárnap.
 
A gondokról nem a sajtó találgatott, hanem kerek-perec Josef Hickersberger szövetségi kapitány beszélt róluk. Szerdán azt mondta, egy meg nem nevezett játékosa elkésett az egyik megbeszélt időpontról.
 
Ráadásul Hicke szerint nem is csak a késéssel van gond, hanem többen az edzésekhez sem úgy állnak, ahogyan korábban.
 
„Most a kapuskérdés a legkisebb problémánk“ – jelentette ki Hickersberger, miközben mindenki arra vár, hogy ki áll majd a kapuban a horvátok elleni első mérkőzésen. Az biztos, hogy a késő nem közülük került ki, a kapitány mégis összekapcsolta a két kérdést.
 
A keret három kapusa közül kettőnek ban esélye a csapatba kerülésre: a Sienában védő Alex Mannngernek és az AEK Athénban szereplő Jürgen Machónak. A harmadik ebben a sorban május végéig a rapidos Helge Payer volt, trombózisa miatt azonban kórházba került, a helyét Özcan vette át.
 
A felkészülés során egyikük sem került előtérbe, mert Hickersberger a rotációt választotta, most viszont dönteni kell.
 
A kapitány a vasárnapi kezdő többi tagjáról sem árult el semmit, azonban már a fejében összeállt a csapat.

Szólj hozzá!

Címkék: ausztria gond kapus

A bejegyzés trackback címe:

https://sogorok.blog.hu/api/trackback/id/tr27504600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása